Wie zijn wij?

Mijn naam is Desiree Hecker-Wilders. In 2003 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sedert januari 2011 ben ik praktijkhouder van Ergotherapie Heuvelland. Door het volgen van cursussen heb ik mijn expertise vergroot. Als ergotherapeut werk ik veel samen met huisartsen, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Tevens wordt er samengewerkt met specialisten uit de omringende ziekenhuizen en hun gespecialiseerde verpleegkundige. Samenwerken is vanuit mijn visie erg belangrijk. Op deze manier kun je de beste zorg neerzetten voor de cliënt en zijn omgeving. 

 

 

Mijn naam is Demi Steenland. In 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na mijn afstuderen ben ik als vrijwilliger in de ouderenzorg aan de slag gegaan.
Als ergotherapeut sta ik graag voor u klaar om uw zelfstandigheid in de eigen omgeving te vergroten. Dit is wat voor mij het beroep ergotherapie zo interessant maakt. Samenwerken zie ik als een belangrijke meerwaarde binnen de zorg, dit zal ik dan ook meenemen in mijn werk als ergotherapeut bij Ergotherapie Heuvelland.