Medewerkers

 

 

Desiree Hecker-Wilders

 

Ik ben in 2003 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sedert januari 2011 ben ik praktijkhouder van Ergotherapie Heuvelland. Door het volgen van cursussen heb ik mijn expertise vergroot. Als ergotherapeut werk ik veel samen met huisartsen, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Tevens wordt er samengewerkt met specialisten uit de omringende ziekenhuizen en hun gespecialiseerde verpleegkundige. Samenwerken is vanuit mijn visie erg belangrijk. Op deze manier kun je de beste zorg neerzetten voor de cliënt en zijn omgeving. 

 

 

 

 

Joelle Keulen

 

In 2019 heb ik mijn studie Ergotherapie afgerond op Zuyd Hogeschool. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijns praktijk, waarbij ik met verschillende doelgroepen, zowel volwassenen als kinderen, heb gewerkt. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder “Geef me de vijf” en sensorische informatieverwerking bij kinderen. Ik werk met kinderen die problemen ervaren in de executieve functies zoals het plannen en organiseren, maar daarnaast ook met kinderen die moeite hebben met het schrijven en de fijne motoriek.

 

Recent heb ik de cursus cognitieve revalidatie afgerond, waarin ik kennis heb opgedaan over het omgaan met hersenletsel.

Ik vind het belangrijk om met verschillende zorgprofessionals en de naaste omgeving samen te werken, zodat een zo goed mogelijke zorg aan de cliënt gegeven kan worden.