Medewerkers

 

 

Desiree Hecker-Wilders

 

Ik ben in 2003 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sedert januari 2011 ben ik praktijkhouder van Ergotherapie Heuvelland. Door het volgen van cursussen heb ik mijn expertise vergroot. Als ergotherapeut werk ik veel samen met huisartsen, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Tevens wordt er samengewerkt met specialisten uit de omringende ziekenhuizen en hun gespecialiseerde verpleegkundige. Samenwerken is vanuit mijn visie erg belangrijk. Op deze manier kun je de beste zorg neerzetten voor de cliënt en zijn omgeving. 

 

 

 

 

Stan Collaris

 

In augustus 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Gedurende de opleiding heb ik me verdiept in de ouderenzorg en revalidatie. Daarnaast heb ik stage-ervaring opgedaan in de arbeidsgerelateerde ergotherapie, ouderenzorg, revalidatie en psychogeriatrie. Op het moment behandel ik ouderen en volwassenen. Tevens zie ik kinderen met enkelvoudige problematiek.

 

Als ergotherapeut hecht ik veel waarde aan de band die je opbouwt met de cliënt en zijn/haar omgeving. Ik vind het belangrijk dat de drempel naar contact weggenomen wordt om het contact tussen de cliënt en mijzelf te optimaliseren. Het kunnen helpen van mensen om hun zelfstandigheid en eigen regie te behouden, is hetgeen wat ergotherapie voor mij betekent.