Medewerkers

 

 

Desiree Hecker-Wilders

 

Ik ben in 2003 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sedert januari 2011 ben ik praktijkhouder van Ergotherapie Heuvelland. Door het volgen van cursussen heb ik mijn expertise vergroot. Als ergotherapeut werk ik veel samen met huisartsen, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Tevens wordt er samengewerkt met specialisten uit de omringende ziekenhuizen en hun gespecialiseerde verpleegkundige. Samenwerken is vanuit mijn visie erg belangrijk. Op deze manier kun je de beste zorg neerzetten voor de cliënt en zijn omgeving. 

 

 

 

 

 

Demi Steenland

 

Ik ben in 2018 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na mijn afstuderen ben ik als vrijwilliger in de ouderenzorg aan de slag gegaan.
Als ergotherapeut sta ik graag voor u klaar om uw zelfstandigheid in de eigen omgeving te vergroten. Dit is wat voor mij het beroep ergotherapie zo interessant maakt. Samenwerken zie ik als een belangrijke meerwaarde binnen de zorg, dit zal ik dan ook meenemen in mijn werk als ergotherapeut bij Ergotherapie Heuvelland.

 

 

 

 

 

 

 

Anouk Kusters                                                                                                                    

 

In maart 2020 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Kort na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij Ergotherapie Heuvelland. Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Samenwerken met de cliënt en andere betrokkenen is voor mij van groot belang. Ik haal veel voldoening uit het zoeken naar oplossingen en kijken naar mogelijkheden. De diversiteit in hulpvragen spreekt mij het meest aan bij de behandeling van volwassenen en ouderen. Daarnaast vind ik het werken met kinderen een uitdaging en doe ik dit met veel plezier. Kinderen zijn eerlijk, doen het op hun eigen manier en proberen graag dingen uit.